Sportschool Elst is een echte aanrader!

UltrasportU bent bij de sportschool Elst aan het juiste adres wanneer u resultaten wilt boeken! Het maakt bij deze sportschool totaal niet uit hoe oud of jong u bent, het is voor iedereen belangrijk dat ze een gezond lichaam hebben. De begeleiders helpen u graag bij het behalen van deze doelen.

Wanneer u komt sporten bij Ultrasport zult u snel merken dat u afleiding krijgt. Daarnaast bieden ze naast sporten nog meer mogelijkheden. U kunt er ook heerlijk ontspannen! Wordt lekker bruin onder de zonnebank , ga in de sauna of neem een schoonheidsbehandeling. Sportschool Elst zal er alles aan doen om u een unieke beleving te geven.

Groepslessen

Naast vrij sporten kunt u ook meedoen aan groepslessen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor yoga, bodyshape, spinning en pilates. Voor iedereen is er een geschikte les te vinden. Alle lessen zijn daarnaast voor verschillende doelgroepen. Zo zorgen zij ervoor dat iedereen zich thuis voelt in de sportschool.

Heeft u advies nodig?

In de sportschool Elst zijn altijd begeleiders aanwezig. Deze begeleiders hebben vele jaren ervaring en kunnen u al uw vragen beantwoorden en eventueel persoonlijk advies geven. Sportschool Elst is een echte aanrader.