Op zoek naar Tottenham kaarten/tickets

We zijn een aantal jaar geleden verhuisd naar Nederland waardoor mijn zus had club alleen nog maar op de televisie kon zien spelen. Ze is namelijk een erg grote Tottenham fan en ging erg vaak naar de wedstrijden. Sinds dat we verhuisd zijn heeft ze geen wedstrijd meer bijgewoond. Het leek mij daarom een leuk idee om haar te verrassen met Tottenham kaarten/tickets voor ons te kopen zodat we samen naar een thuiswedstrijd zouden kunnen kijken.

tottenham kaarten/tickets

Super leuke ervaring

Toen ik op het internet op zoek ging naar Tottenham kaarten/tickets kreeg ik erg veel zoekresultaten. Ik had een aantal websites bezocht en met elkaar vergeleken voordat ik uitkwam op de website van Voetbalreis.nl. Op de website was super veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Ook is er erg veel informatie te vinden over de geschiedenis van de club en het stadion. Na het lezen van de informatie besloot ik om een kijkje te nemen naar de prijzen die ze hanteren voor de kaarten. De prijzen die ze hanteren waren relatief laag in vergelijking met de andere websites die ik ad bezocht. Daarom besloot ik om over te gaan tot een aankoop van twee tickets voor de eerstvolgende thuiswedstrijd. Mijn zus was super blij toen ik haar vertelde dat we naar een thuiswedstrijd zouden gaan.