Op zoek naar meer informatie naar voor een goede personal trainer

meer informatie

Ik ging een studie volgen in Amsterdam. Mijn vriendin had daar al een baan dus het leek mij erg leuk en handig om te verhuizen naar Amsterdam. Nadat we verhuisd waren moest ik op zoek naar een nieuwe sportschool in verband met de verhuizing kon ik natuurlijk niet meer sporten in de sportschool in Arnhem waar ik eerst woonde. Ik had echter niet heel erg veel resultaat geboekt toen ik zelfstandig naar de sportschool ging. Ik besloot daarom om op zoek te gaan naar een personal trainer in plaats van een sportschool. Ik ging daarom op het internet op zoek naar meer informatie over een personal trainer.

Veel personal trainers in Amsterdam

Toen ik op het internet op zoek ging naar meer informatie over de personal trainers in Amsterdam kreeg ik super veel zoekresultaten. Nadat ik een tijdje op het internet had gezocht kwam ik uit op de website van Physicum personal trainers. Ze vinden de communicatie super belangrijk en elke personal trainer waar je les van krijgt is een professional. Ze staan ook garant voor dat je binnen 3 maanden aantoonbaar fitter en energieker bent. Dit sprak mij natuurlijk allemaal super erg aan waardoor ik contact had opgenomen met de personal trainer. Ik sport er nu 2 maanden en ik merk al super veel verschil ik ben een stuk fitter dan voorheen. Ik ben dus supertevreden over mijn personal trainer. Ik kon hem ook altijd een berichtje sturen als ik een vraag had over mijn voedingsschema wat ik in samenwerking met hem had opgezet.