Huissen sportschool , de beste keuze voor jou!

personal training Huissen - Gendt

Wat is een sportschool?

Huissen sportschool is een faciliteit die gelegenheid biedt van het gebruik van hun apparatuur en faciliteiten. Met als doel de verbetering van je conditie door oefeningen te doen zoals krachttraining, cardio maar ook activiteiten zoals zumba, yoga en bootcamp. Door de jaren heen maken veel meer mensen gebruik van de faciliteiten en zie je meer sportscholen opduiken door de stijgende aandacht aan lichamelijke gezondheid. Je ziet dat de meerderheid steeds meer bewust is van lichamelijke gezondheid en voeding.

personal training Huissen

Faciliteiten en apparatuur 

Gym Huissen beschikt over moderne apparatuur en biedt verschillende faciliteiten aan,

waaronder cardio-apparatuur, krachtapparatuur en een functionele zone waar je gebruik van kan maken in de sportschool.Ieder apparaat heeft een ander doel voor je lichaam. Daarnaast is er een groepsleszaal waar verschillende groepslessen en activiteiten worden gegeven.Zoals yoga en bootcamp etc. Ook krijg je de optie om samen te trainen met een personal trainer wat vaak aangeboden wordt door vele sportscholen. Vaak is het vanaf 60,- per uur.

Hoe train je het beste in de sportschool?

De beste manieren om het beste uit je tijd bij Gym Huissen te halen is door geconcentreerd te blijven, zet een goede playlist op zodat je minder vaak van muziek hoeft te veranderen waardoor je geconcentreerder sport en de tijd veel sneller gaat, ga naar de sportschool met een duidelijk doel. Doordat te doen dwaal je niet af en is jouw doel en wat je wilt bereiken ook duidelijk voor je. Lees je in sport, gezondheid en voeding zodat je de juiste informatie hebt en je je fitness journey goed kan beginnen, wanneer je begint met krachttraining begin licht zodat je de kans op een blessure verlaagd. En natuurlijk geduld, resultaat zie je pas echt na een paar maanden consistent naar de sportschool gaan. resultaat duurt tijd en vraagt veel moeite en geduld dus wees vooral geduldig.

voordelen en nadelen van sporten

Sporten heeft natuurlijk zijn voordelen en zijn nadelen. Door te sporten zorgt er niet alleen voor dat je lichamelijk gezond bent, je voelt je mentaal ook beter, en hebt minder kans op depressie en hart- en vaatziekten, diabetes en bepaalde soorten kanker. Sport en bewegen verbetert de kwaliteit van leven, alleen let wel op dat sporten de kans op blessures verhoogt. Huissen Sportschool wil dat mensen de voordelen zien en beginnen aan een gezonde leefstijl met begeleiding.

Welke doelgroep gaat naar de sportschool?

In 2022 was het percentage dat wekelijks naar de sportschool ging het hoogst onder 12 t/m 17 jarige Nederlandse jongens ( 76%) en het laagst onder Nederlandse mannen en vrouwen van 65 jaar en ouder respectievelijk 40% en 37%.Over het algemeen is het percentage wekelijkse sporters onder mannen hoger dan onder vrouwen. En dus de conclusie dat de doelgroep jongeren zijn van 12 t/m 17 jaar. De visie van Gym Huissen is het verhogen van de percentage wekelijkse sportgangers.